БГНЕС Вчерашният протест беше фиаското на амбициите на президента да овладее изпълнителната

...
БГНЕС
Вчерашният протест беше фиаското на амбициите на президента да овладее изпълнителната
Коментари Харесай

Симеонов: Ясно е кой плаща за протестите

 БГНЕС " Вчерашният митинг беше фиаското на упоритостите на президента да овладее изпълнителната власт и да завоюва идващите избори ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " водачът на НФСБ.

" След снощните конфликти изпъкват два казуса. Първият е неовладяното футболно безчинство в България, а вторият – неконтролираното разпространяване на дрога на футболни мачове ", разяснява още Симеонов.

По думите му зад футболните агитки стоят " хора с пари ".

" Ясно е кой заплаща. Бяха прихванати диалози с Васил Божков. Има задоволително доста кримиконтингент, който е на независимост и който е заинтригуван в България да царува безпорядък, а не ред ", разяснява той.

По думите му няма логичност в настояването на Движение за права и свободи за оставка на премиера и президента, защото, в случай че това стане, целият парламент би трябвало да се смени.

Той съобщи, че постоянно са подготвени на разговор с президента, само че би трябвало да се изслушват всички страни. При Радев обаче това го няма, сподели Симеонов и разясни, че президентът си излизал с заявления, лепял си етикети. " Ето, примерно аз съм мутра, в случай че не знаете “, сподели той на водещите на " Здравей, България “.

На въпрос може ли кабинетът да продължи мандата си, Симеонов отговори изрично с думите: " Не се съмнявайте “. Относно това дали чака някакви промени след нощес, той съобщи, че за София предстоят единствено хубави вести. " Ще ги видите. Ето през днешния ден е тази за кръстовищата “, заяви . Той отхвърли изрично, да са се трансформирали позициите на премиера  за оставка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР